Een review proces voor documenten aanmaken

Het doel van dit artikel is te onderzoeken hoe u een review proces voor documenten kunt creëren.

Geüploade documenten kunnen worden ingesteld om voorgedefinieerde workflows voor beoordeling te volgen. Het uploaden van het document naar de map start automatisch de workflow die tegen die map is ingesteld.

Om een review proces aan te maken:

1. Navigeer naar de module Documents
  2. Klik op de tab Config Reviews

Opmerking

Alle mappen van het project worden getoond met de bijbehorende revisieprocedure (bijv.: Contractor review, Client review, etc.). Een map zonder een document review proces zal de optie No review set ernaast hebben.

3. Klik op het icoon Advanced Configuration

4. Klik op New Review Process

5. Voer een naam in voor uw nieuwe review proces

6. Selecteer de Rollen & Groepen die toegang hebben tot dit nieuwe review proces

7. Klik op Save na voltooiing

8. Nu moet u stappen toevoegen aan uw document review process.