Gebruik de Selective Synchronisation

Het doel van dit artikel is uit te leggen hoe u het selecteren van synchronisatie kunt gebruiken.

Met de Kairnial-applicatie kunt u alle of enkele reeksen modellen/tekeningen van uw project synchroniseren.

Eenmaal gesynchroniseerd zijn alleen de geselecteerde modellen/tekeningen beschikbaar (evenals de bijbehorende gebieden, observaties, etc.).

Begin met het openen van de app op uw mobiele apparaat en voer uw gebruikersgegevens in. Selecteer het project dat u wilt synchroniseren en klik vervolgens op Synchronise:

Selecteer Remove un-selected plans (and related pins) en druk op Continue om het selectiescherm van de tekeningen te zien:

Met behulp van de verschillende filters kunt u:

• Zoeken naar de namen van de tekeningen die u wilt synchroniseren
  • Een volledig model/tekening selecteren of ervoor kiezen de categorie uit te breiden om de individuele tekeningen te tonen

Klik op Done na voltooiing:

Opmerking

Gebruikers kunnen de model/tekening knop aan/uit zetten om snel alle tekeningen in die categorie te (de)selecteren.