Rechten en permissies van gebruikersgroepen bewerken

Het doel van dit artikel is uit te leggen hoe de rechten en permissies van gebruikersgroepen kunnen worden bewerkt.

Binnen elk project kunnen beheerders voor elke gebruikersgroep de mogelijkheden van het type 'functie' bijwerken op basis van die welke uit het sjabloon zijn gekopieerd. Deze worden beheerd in 2 gebieden:

Group rights
(Dit zijn oudere rechten die zijn overgenomen van het oude platform).

• Ga naar Admin.
  • Selecteer de tab Rights.
  • De groepen (Groups) worden weergegeven en de rechten worden opgesomd.
  • Om een toestemming in te schakelen selecteert u het veld rechts naast de Groep.

De tweede manier om gebruikersrechten te bewerken is:

• Ga naar Set up.
  • Selecteer de menu-optieACL.
  • The groepen (Groups) worden weergegeven en de permissies opgesomd.
  • Om een permissie in te schakelen selecteert u het veld rechts naast en Groep.