Een document review process toevoegen aan een map

In dit artikel wordt uitgelegd hoe een review process aan een map kan worden toegevoegd.

Bestanden die in een map worden gepubliceerd, kunnen worden gestart met een gedefinieerde workflow.

Om dit mogelijk te maken moet de map zelf de workflow hebben ingesteld.

• Ga naar Documents
  • Ga naar het Settings icoon.

• In het resulterende pop-up venster, selecteer het tabblad Configuration.
  • Selecteer in het uitklapmenu de workflow die u op deze map wilt toepassen.
  • Ook als u de geselecteerde naming convention wilt forceren - selecteer Ja bij de vlag voor Force a Naming Convention.