Observatiefasen / Types, Issuers en Posities creëren en bewerken

Het doel van dit artikel is het creëren en bewerken van observaties fasen/typen, issuers en posities.

Om de module Observaties te gebruiken, is het nodig fasen/typen, issuers en posities in te stellen.

1. Klik op Setup

2. In Project Details, open de sectie Observations om te bekijken:

• Phases / Types - classificeer observaties door een lijst van observatiefasen en/of typen te maken (d.w.z. Pre-handover, Handover, Snag, Defect, Punchlist, etc.).
    • Issuers - Verstrekkers - definieer de issuers die observaties kunnen maken (d.w.z. Bouwer, Opdrachtgever, Onderaannemer, etc.).
    • Posities - voeg actuele posities toe om het toevoegen van observaties te vergemakkelijken (bv. Muur, Vloer, Plafond, enz.). Het is mogelijk om posities te importeren via templates.

3. Om een fase / type, een issuer of een positie toe te voegen, klikt u op de plus_button.png knop naast het overeenkomstige item.
  4. Voer een naam in
  5. Klik op Save

Als u een Fase / Type, een Issuer of een Positie wilt bewerken:

1. Klik op de pencil.png knop naast het overeenkomstige bestaande item
  2. Bewerk de naam

Klik op Save