Gebruikersrechten op Control Forms beheren

Standaard hebben gebruikers die toegang hebben tot een control form, toestemming om alle bijbehorende velden te bekijken en te bewerken.

Mogelijk moet u echter de velden die gebruikers kunnen bekijken en/of bewerken beperken.

Om te beheren wie een specifiek control form veld kan bekijken:

1. Klik op Control Forms
  2. Selecteer het control form waarvoor u de rechten wilt beheren
  3. Klik op het control_form_edit_pencil.png icoon

4. Klik op het tabblad Lines
  5. Klik op het control_form_cog.png icoon naast het veld dat u wilt beheren

6. Klik op het tabblad Visibility
  7. Selecteer de specifieke gebruikersgroepen die dit veld op het control form moeten kunnen zien.
  8. Klik op Save na voltooiing, of ga naar het volgende vereiste tabblad

9. Klik op het tabblad Edition als u wilt beheren wie een specifiek control form veld mag bewerken
  10. Selecteer de specifieke gebruikersgroepen die dit veld op het control form moeten kunnen zien
  11. Klik op Save na voltooiing, of ga naar het volgende vereiste tabblad

Opmerning

Als er GEEN groepen zijn geselecteerd, dan kunnen ALLE gebruikersgroepen dit veld zien.

Volgende Stappen