Gebruikersrechten op Control Forms beheren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u gebruikersrechten op control forms kunt beheren.

Zodra uw control form klaar is, kunt u de gebruikersrechten instellen om te beheren wie dit control form kan bekijken.

1. Klik op Control Forms
  2. Selecteer het control form waarvoor u de rechten wilt beheren
  3. Klik op het control_form_edit_pencil.png icoon

4. Klik op het tabblad Groups
  5. Vink de groepen aan die toegang mogen hebben tot het formulier
  6. Klik op Save na voltooiing

Opmerking

Als u een control form op het tabblad Library kunt bekijken, betekent dit standaard dat u er een nieuw exemplaar van kunt maken. Desgewenst kunt u de mogelijkheid om specifieke formuliervelden te bekijken en in te vullen verder beperken.