Control Form templates importeren uit een ander project

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u controleformulier templates uit een ander project kunt importeren.

U kunt tijd besparen en zorgen voor consistentie in uw inspectiemethodiek door bestaande control form templates uit andere projecten te importeren.
  1. Klik op Control Forms
  2. Klik op de cog_blue_cf.png knop
  3. Klik op Import

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het project waarvan u wilt kopiëren

5. Klik op de knop Import naast het control form template dat u nodig hebt.
  6. U kunt ook meerdere templates selecteren en in één keer importeren.