BIMPACKAGE en PLANPACKAGE formaten (Kairnial Plugin voor Revit)

Het doel van dit artikel is om de formaten BIMPACKAGE en PLANPACKAGE uit te leggen (Kairnial Plugin voor Revit).

Met de Kairnial plugin kan een gebruiker met Revit (2017 tot 2021) bestanden van zijn modellen publiceren naar het Kairnial platform.

Er zijn twee methoden van publiceren:

• Methode 1: Publiceren vanuit Revit naar MODELLEN & PLANNEN.
  • Methode 2: Publiceren naar de "Plan & Model Groep" zonder storting in de MODELS & PLANS AREA

Opmerking: Neem contact op met uw Kairnial-consultant voor de juiste methode voor uw project.

Met de Kairnial plugin is het mogelijk om vanuit Revit te publiceren naar Documents:

• Het 3D model in RVT formaat
  • Het 3D model van het Revit bestand in IFC formaat (uitwisselingsformaat voor interoperabiliteit)
  • Het 3D model van het Revit bestand in BIMPACKAGE formaat voor online visualisatie van 3D modellen in de Kairnial omgeving.
  • De 2D tekening views van Revit in PLANPACKAGE formaat voor online visualisatie van 2D views in de Kairnial omgeving
  • 2D tekening views en presentatie sheets van Revit bestand in PDF en DWG formaat

Voorbeeld van een 3D view gepubliceerd in de MODELS & PLANS AREA in BIMPACKAGE formaat:

Voorbeeld van een 2D view gepubliceerd in de MODELS & PLANS AREA in PLANPACKAGE formaat: